Pro návštěvu do prodejního centra je nutné se objednat. Tel.: 724 486 044

Nesouměrnost prsou u žen

Nesouměrnost neboli asymetrie prsou u ŽEN

Rozdílnou velikost prsou u nás pociťuje spousta žen. Ne vždy se jedná o onkologické pacientky s rakovinou prsu, nebo ženy po operaci prsu. Mnohdy se jen jedná o vývojovou poruchu, kdy je jeden prs větší, který se vyvinul, a jeden prs menší.

Menší velikostní rozdíly mnohdy ani neřešíme. Ale pokud se jedná o rozdíly větší, které jsou i viditelné, tam je to pro spoustu žen velmi nepříjemnou záležitostí, mnohdy až traumatizující záležitostí, která může časem vyústit i v psychické potíže.

Avšak tato situace může mít pro spoustu žen řešení.

Při menších velikostních rozdílech doporučuji koupit podprsenku s moldovanými košíčky, která tyto rozdíly dokáže krásně schovat.

Při větších velikostních rozdílech již doporučuji využít korekční prsní epitézy, které mají přirozenou tělovou barvu, vyrábějí se v různých velikostech a svým tvarem krásně obejmou menší prs tak, že v podprsence bude vypadat prs přirozeně.

Jelikož těch korekčních epitéz je více (jejich tvar určuji podle tvaru záchovné operace prsu), dovolila jsem si vypíchnout tři typy, které svým tvarem jsou nejvhodnější.

 

Pro ty z vás, které by rády užily maximálního komfortu, jsou korekční epitézy Balance Natura Contact MD a Balance Natura Contact VD také v samolepivém provedení tzv. CONTACT.

Odhad korekční epitézy podle velikosti prádla naleznete zde